Preparació
- Per al pa: barregeu-ho tot fins a tenir una massa homogènia i feu-la reposar tapada 10 min. Treballeu-la plegant-la i fent-la rodar, fins que quedi fina.
- Deixeu-la reposar unes 2 h, tapada, fins que dobli el volum.
- Poseu-la sobre el marbre i aixafeu-la fins que quedi desgasada. Feu-ne porcions de 40-50 g i doneu-los forma de bola.
- Mulleu-les amb un esprai amb aigua, i passeu-les per sèsam.
- Poseu els pans sobre paper sulfurat a la safata de forn separats, tapeu-los i deixeu-los fermentar 1 h.
- Coeu-los, 15-20 min, a 220 ºC.
- Sobre una reixeta, deixeu-los refredar.
- Feu a làmines dos xiitakes i sofregiu-los.
- Feu una maionesa de wasabi.
- Pinteu les hamburgueses amb soja, i feu-les a la planxa.
- Ompliu els pans amb ruca, maionesa, l’hamburguesa i xiitakes.