Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa: barregeu-ho tot fins a tenir una massa homogènia i feu-la reposar tapada 10 min. Treballeu-la plegant-la i fent-la rodar, fins que quedi fina. 
  2. Deixeu-la reposar unes 2 h, tapada, fins que dobli el volum.
  3. Poseu-la sobre el marbre i aixafeu-la fins que quedi desgasada. Feu-ne porcions de 40-50 g i doneu-los forma de bola.
  4. Mulleu-les amb un esprai amb aigua, i passeu-les per sèsam.
  5. Poseu els pans sobre paper sulfurat a la safata de forn separats, tapeu-los i deixeu-los fermentar 1 h. 
  6. Coeu-los, 15-20 min, a 220 ºC.
  7. Sobre una reixeta, deixeu-los refredar.
  8. Feu a làmines dos xiitakes i sofregiu-los.
  9. Feu una maionesa de wasabi.
  10. Pinteu les hamburgueses amb soja, i feu-les a la planxa.
  11. Ompliu els pans amb ruca, maionesa, l’hamburguesa i xiitakes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto