Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa: barregeu-ho tot fins a tenir una massa homogènia i feu-la reposar tapada 10 min. Treballeu-la plegant-la i fent-la rodar, fins que quedi fina. 
  2. Deixeu-la reposar unes 2 h, tapada, fins que dobli el volum.
  3. Poseu-la sobre el marbre i aixafeu-la fins que quedi desgasada. Feu-ne porcions de 40-50 g i doneu-los forma de bola.
  4. Mulleu-les amb un esprai amb aigua, i passeu-les per sèsam.
  5. Poseu els pans sobre paper sulfurat a la safata de forn separats, tapeu-los i deixeu-los fermentar 1 h. 
  6. Coeu-los, 15-20 min, a 220 ºC.
  7. Sobre una reixeta, deixeu-los refredar.
  8. Feu a làmines dos xiitakes i sofregiu-los.
  9. Feu una maionesa de wasabi.
  10. Pinteu les hamburgueses amb soja, i feu-les a la planxa.
  11. Ompliu els pans amb ruca, maionesa, l’hamburguesa i xiitakes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto