Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu les albergínies i partiu-les per la meitat, al llarg. Col·loqueu-les sobre una safata de forn, unteu la superfície amb oli i condimenteu-los amb sal i pebre acabat de moldre. Enforneu-los 30 min a 180 ºC.
  2. Deixeu temperar les albergínies i buideu-les amb una cullera. Poseu la polpa en un got per triturar. Afegiu-hi els grans d’all pelats, la tahina i el suc de mitja llimona. Tritureu-ho fins a obtenir una pasta homogènia.
  3. Per a la vinagreta: renteu els tomàquets i talleu-los a daus. Peleu la ceba vermella i talleu-la a la brunesa. Renteu i piqueu el julivert. Barregeu tots els ingredients amb l’oli de sèsam, el suc de mitja llimona i la pela ratllada, i poseu-ho a punt de sal i pebre.
  4. Traieu les espines dels filets de llobarro, assequeu-los i saleu-los. Escalfeu una paella amb dues cullerades d’oli i coeu-hi els filets, 2 min per cada banda, començant per la part de la pell. Desfulleu les branquetes de coriandre i barregeu-les amb la ruca.
  5. Escalfeu l’hummus i poseu-lo al centre del plat; a sobre, poseu-hi el f llobarro i les fulles, i acabeu-ho d’amanir amb la vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

30 set

10 anys del cicle A Taula!

L’any 2007 naixia al Poble-sec el projecte de divulgació gastronòmica A taula! Cicle de cultura...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto