Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu les albergínies i partiu-les per la meitat, al llarg. Col·loqueu-les sobre una safata de forn, unteu la superfície amb oli i condimenteu-los amb sal i pebre acabat de moldre. Enforneu-los 30 min a 180 ºC.
  2. Deixeu temperar les albergínies i buideu-les amb una cullera. Poseu la polpa en un got per triturar. Afegiu-hi els grans d’all pelats, la tahina i el suc de mitja llimona. Tritureu-ho fins a obtenir una pasta homogènia.
  3. Per a la vinagreta: renteu els tomàquets i talleu-los a daus. Peleu la ceba vermella i talleu-la a la brunesa. Renteu i piqueu el julivert. Barregeu tots els ingredients amb l’oli de sèsam, el suc de mitja llimona i la pela ratllada, i poseu-ho a punt de sal i pebre.
  4. Traieu les espines dels filets de llobarro, assequeu-los i saleu-los. Escalfeu una paella amb dues cullerades d’oli i coeu-hi els filets, 2 min per cada banda, començant per la part de la pell. Desfulleu les branquetes de coriandre i barregeu-les amb la ruca.
  5. Escalfeu l’hummus i poseu-lo al centre del plat; a sobre, poseu-hi el f llobarro i les fulles, i acabeu-ho d’amanir amb la vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto