Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Separeu les clares dels rovells i deixeu-les fora de la nevera perquè perdin temperatura. Com que aquest pas és una mica complicat, millor que ho faci un adult.
  2. Per a la crema anglesa: si teniu el canonet de vainilla sencer, obriu-lo per la meitat, rasqueu-ne les llavors amb un ganivet i barregeu-ho amb la llet.
  3. Bateu els rovells amb el sucre fins que agafin un to blanquinós.
  4. Bulliu la nata i la llet perfumada de vainilla. Aboqueu la barreja al bol dels rovells, remeneu-ho bé i torneu-ho a posar a la cassola. Feu-ho coure a foc molt lent i sense deixar-ho de remenar, fins que agafi una consistència més densa, un parell de minuts.
  5. Coleu la barreja, tapeu-la amb film transparent, que toqui la superfície perquè no faci capa, i deixeu-la refredar.
  6. Munteu les clares batent-les molt fort (amb varetes manuals, si no teniu un robot específic). A mig batre, aboqueu-hi el sucre com si fos pluja.
  7. Folreu un motlle de microones amb film transparent. Poseu-hi les clares muntades i coeu-les 2 min al microones, a potència màxima.
  8. Talleu els maduixots a dauets amb un ganivet de taula.
  9. Serviu la crema anglesa en bols, decorada amb un tros de clara i uns maduixots.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto