Preparació
- Per a la crema: bulliu l’aigua amb el suc de les llimones i la ratlladura.
- En un altre bol, fora del foc, emulsioneu els ous, el sucre i la maizena.
- Barregeu les dues preparacions, coleu-les i poseu-les a foc lent, remenant, fins fer una crema. Retireu-la, canvieu-la de recipient i deixeu-la refredar.
- Per al granissat: congeleu el suc de la mandarina i rasqueu-lo.
- Per al cremós de iogurt: incorporeu el sucre al iogurt i després la nata.
- Per a la merenga: tritureu els caramels amb el sucre de llustre. Munteu les clares amb el sucre en gra i barregeu-ho tot. Remeneu-ho. Amb una mànega de pastisseria feu-ne puntets i coeu-los 1 h a 50 ºC.
- Col·loqueu la crema en un plat, a sobre una cullerada de granissat i al costat una cullerada del cremós. Acabeu el plat amb la merenga, les flors i la menta. Afegiu-hi ratlladura de llima.