Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: bulliu l’aigua amb el suc de les llimones i la ratlladura. 
  2. En un altre bol, fora del foc, emulsioneu els ous, el sucre i la maizena. 
  3. Barregeu les dues preparacions, coleu-les i poseu-les a foc lent, remenant, fins fer una crema. Retireu-la, canvieu-la de recipient i deixeu-la refredar. 
  4. Per al granissat: congeleu el suc de la mandarina i rasqueu-lo. 
  5. Per al cremós de iogurt: incorporeu el sucre al iogurt i després la nata. 
  6. Per a la merenga: tritureu els caramels amb el sucre de llustre. Munteu les clares amb el sucre en gra i barregeu-ho tot. Remeneu-ho. Amb una mànega de pastisseria feu-ne puntets i coeu-los 1 h a 50 ºC. 
  7. Col·loqueu la crema en un plat, a sobre una cullerada de granissat i al costat una cullerada del cremós. Acabeu el plat amb la merenga, les flors i la menta. Afegiu-hi ratlladura de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: