Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la pasta fil·lo: feu un corró amb la pasta i talleu-lo a tires de 2 cm. Talleu cada tira en tres. Procureu tenir la pasta tapada amb un drap humit, per evitar que s’assequi.
  2. Unteu un motlle amb mantega i comenceu a cobrir-lo amb la pasta fil·lo de dos en dos per capa, pintant-ho cada vegada amb mantega i empolsant-ho amb polenta, per aconseguir un resultat més cruixent. Poseu-ho al forn a 180 ºC, fins que estigui daurat.
  3. Per a la gelea: barregeu l’aigua amb el sucre en un cassó i feu que arrenqui el bull. Deixeu-ho coure durant 10 min. Retireu-ho del foc.
  4. Quan el xarop estigui tebi, afegiu-hi unes gotes d’aigua de roses i unes gotes de granadina, per donar-hi color. Afegiu-hi uns pètals de rosa i reserveu-ho.
  5. Barregeu el iogurt amb les nous i els pistatxos picats. Afegiu-hi una o dues cullerades de mel.
  6. Ompliu els motlles de pasta fil·lo amb la barreja de iogurt i banyeu-ho amb la gelea de roses.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

XXIII Festa de la Carxofa d'Amposta

La carxofa és un producte ben present a la gastronomia ebrenca i Amposta és una de les poblacions...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto