Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu i daureu el jarret amb un raig d’oli perquè agafi color en una plàtera de forn. Deixeu-lo refredar i poseu-lo en bosses al buit amb dos cullerots de brou fosc de vedella. Coeu-lo al buit a 75 ºC 21 h i refredeu-lo. 
  2. Si no teniu buit, coeu-lo de la manera tradicional: enforneu-lo a 200 ºC uns 20 min perquè agafi color i, tot seguit, abaixeu el foc a 80 ºC i deixeu-lo coure fins que sigui ben tendre. 
  3. Poseu el jarret al forn a 190 ºC amb una cassola petita 20 min, deixant-lo dret. Aneu regant el jarret amb el seu suc. Després de 20 min, traieu el suc i pinteu-lo amb el porto reduït perquè es glacegi, durant 8 o 10 min, fins que quedi daurat. 
  4. Lligueu la salsa amb mantega i, si convé, poseu-hi una mica de midó de blat de moro.
  5. Presenteu-lo sencer a taula i trossegeu-lo davant del comensal. Acompanyeu-lo amb les pomes cuites al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto