Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu i daureu el jarret amb un raig d’oli perquè agafi color en una plàtera de forn. Deixeu-lo refredar i poseu-lo en bosses al buit amb dos cullerots de brou fosc de vedella. Coeu-lo al buit a 75 ºC 21 h i refredeu-lo. 
  2. Si no teniu buit, coeu-lo de la manera tradicional: enforneu-lo a 200 ºC uns 20 min perquè agafi color i, tot seguit, abaixeu el foc a 80 ºC i deixeu-lo coure fins que sigui ben tendre. 
  3. Poseu el jarret al forn a 190 ºC amb una cassola petita 20 min, deixant-lo dret. Aneu regant el jarret amb el seu suc. Després de 20 min, traieu el suc i pinteu-lo amb el porto reduït perquè es glacegi, durant 8 o 10 min, fins que quedi daurat. 
  4. Lligueu la salsa amb mantega i, si convé, poseu-hi una mica de midó de blat de moro.
  5. Presenteu-lo sencer a taula i trossegeu-lo davant del comensal. Acompanyeu-lo amb les pomes cuites al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: