Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba molt fina i, en una cassola, amb oli d’oliva, sofregiu-la amb els alls i el llorer.
  2. Quan agafin color, afegiu-hi els jarrets de vedella i daureu-los.
  3. Afegiu-hi el vi i el brou, i deixeu-ho coure 20 min a foc lent, amb la cassola tapada.
  4. Afegiu-hi les carxofes i els bolets. Deixeu-ho coure 30 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: