Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba. Quan sigui rossa, poseu-hi el llamàntol, el bitxo i el conyac i feu-ho reduir. 
  2. Incorporeu-hi la farina i aclariu-la amb la llet. Una vegada cuita, deixeu-ho refredar. Feu farcellets de farcit de llamàntol embolicats amb pasta kataifi. 
  3. Per al xarop: feu un sofregit fosc de ceba. Afegiu-hi i sofregiu-hi bé els crancs i cobriu-los d’aigua. Feu-ho bullir 35 min i coleu el suc sense aixafar els crancs. Salpebreu-ho. Reduïu-lo molt, fins que en quedin 250 ml. 
  4. Amb el foc lent, tireu-hi la mantega aixafada amb la farina. 
  5. Quan estigui desfeta i el suc tingui cos, ja podeu servir el plat. Coeu els farcells al forn 10 min a 200 ºC i serviu-los amb la salsa de crancs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: