Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu els kiwis i talleu-los per la meitat. Tot seguit, feu-ne quatre talls, de manera que us quedin 8 talls de cada kiwi. Poseu-los en un bol.
  2. Talleu les llimes, amb pell i tot, a rodelles ben fines. Seguidament, desfulleu la menta i talleu-la a tires primetes.
  3. Poseu en un cassó al foc amb l'aigua i el sucre. Quan arrenqui el bull tireu-hi les rodelles ben fines de llima i deixeu-ho coure 4 min. Tot seguit, apagueu el foc i tireu-hi els glaçons, que refredaran ràpidament l'almívar.
  4. Quan sigui fred, afegiu la cachaça i la menta tallada. Remeneu-ho bé i aboqueu la mescla al bol amb el kiwi. Tapeu-ho amb un film i deixeu-ho macerar a la nevera durant 24 h.
  5. Passat aquest temps, serviu el kiwi macerat en gots de xacolí alts, mig cobert amb el xarop de llima i menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto