Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu els kiwis i talleu-los per la meitat. Tot seguit, feu-ne quatre talls, de manera que us quedin 8 talls de cada kiwi. Poseu-los en un bol.
  2. Talleu les llimes, amb pell i tot, a rodelles ben fines. Seguidament, desfulleu la menta i talleu-la a tires primetes.
  3. Poseu en un cassó al foc amb l'aigua i el sucre. Quan arrenqui el bull tireu-hi les rodelles ben fines de llima i deixeu-ho coure 4 min. Tot seguit, apagueu el foc i tireu-hi els glaçons, que refredaran ràpidament l'almívar.
  4. Quan sigui fred, afegiu la cachaça i la menta tallada. Remeneu-ho bé i aboqueu la mescla al bol amb el kiwi. Tapeu-ho amb un film i deixeu-ho macerar a la nevera durant 24 h.
  5. Passat aquest temps, serviu el kiwi macerat en gots de xacolí alts, mig cobert amb el xarop de llima i menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto