Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escaliveu els tomàquets i l’all al forn a 190 ºC. Netegeu-los, trinxeu-los i amaniu-los amb oli i pebre.
  2. Filetegeu els seitons i cobriu-los amb oli d’oliva. Escalfeu l’oli 20 min a 60 ºC. Reserveu-los. 
  3. Torreu els rectangles de pa o bé talleu la part superior dels panets de pagès i retireu-ne la molla. Cobriu la llesca amb el tomàquet amanit al llarg i en una meitat poseu-hi caviar d’arengada. 
  4. Col·loqueu el seitó al damunt de l’altra meitat i amaniu-ho amb sal gruixuda en escames. En cas de fer servir panet, ompliu-lo i afegiu-hi el caviar i el seitó al damunt. 
  5. Acabeu d’omplir-lo amb el tomàquet. Serviu-ho aviat i, opcionalment, acompanyeu-ho d’una fulla d’escarola o de grans de raïm.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto