Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escaliveu els tomàquets i l’all al forn a 190 ºC. Netegeu-los, trinxeu-los i amaniu-los amb oli i pebre.
  2. Filetegeu els seitons i cobriu-los amb oli d’oliva. Escalfeu l’oli 20 min a 60 ºC. Reserveu-los. 
  3. Torreu els rectangles de pa o bé talleu la part superior dels panets de pagès i retireu-ne la molla. Cobriu la llesca amb el tomàquet amanit al llarg i en una meitat poseu-hi caviar d’arengada. 
  4. Col·loqueu el seitó al damunt de l’altra meitat i amaniu-ho amb sal gruixuda en escames. En cas de fer servir panet, ompliu-lo i afegiu-hi el caviar i el seitó al damunt. 
  5. Acabeu d’omplir-lo amb el tomàquet. Serviu-ho aviat i, opcionalment, acompanyeu-ho d’una fulla d’escarola o de grans de raïm.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto