Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu unes coques amb olives verdes de 10 x 5 cm o bé encarregueu-les a la vostra fleca. Obriu el marisc submergint-lo en aigua bullent uns segons i talleu-ne la cocció amb aigua amb gel. Hidrateu la gelatina en aigua i gel, desfeu-la en el vermut calent i deixeu-la refredar en una safata plana ben fina. 
  2. Escalfeu el pebre dolç en l’oli i afegiu-hi el vinagre. Afegiu-hi les navalles, les escopinyes, els musclos i les cloïsses, i coeu-ho com un escabetx 5 min. Reserveu-hi a dins el marisc obert ben escorregut.
  3. Muntatge: serviu el marisc sense les cloves sobre la coca d’olives. Tapeu-ho amb una capa fina de vermut. Acompanyeu-ho amb un seitó clavat en un escuradents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: