Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Bulliu la llet, afegiu-hi la polenta exprés, la sal i un rajolí d’oli d’oliva. Un cop tot emulsionat, deixeu-ho refredar i poseu-ho en motlles.
  2. Amaniu el tros de filet de vedella amb oli d’oliva, sal i pebre.
  3. Escalfeu lleugerament el plat de servei, empolseu-hi una mica de sal per sobre i pinteu-lo amb un pinzell amb oli d’oliva. Col·loqueu el laminat de vedella tallada molt fina i, al costat, la polenta i el gorgonzola.
  4. Poseu el plat uns minuts al forn, i després amaniu-ho amb pebre de molinet i uns granets de sal rosa de l’Himàlaia, una mica d’oli d’oliva, unes gotes de brou fosc de vedella reduït, uns germinats de cigrons i algun pètal de flor.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto