Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Abans de començar, submergiu les rodanxes d’albergínia en aigua freda i sal durant 1 hora, escorreu-les, eixugueu-les amb un drap de cuina i passeu-les per farina. 
  2. Fregiu-les amb oli ben calent i reserveu-les en un plat amb paper absorbent.
  3. Eixugueu els lloms de bacallà amb un drap de cuina. 
  4. Fregiu-los lleugerament a la mateixa paella que l’albergínia, procurant que quedi en làmines. Escorreu-los i reserveu-los.
  5. Elaboreu una salsa de tomàquet, fent servir l’oli utilitzat per fregir el bacallà i l’albergínia per a daurar l’all, la ceba i els tomàquets durant uns minuts. 
  6. Afegiu-hi sal i pebre.
  7. Munteu els plats de la següent manera: comenceu per una base de rodanxes d’albergínia, el bacallà a sobre, la salsa de tomàquet, les rodanxes d’albergínia de nou, més tomàquet i, per últim, el cibulet i els encenalls de parmesà per a decorar.  

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto