Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Abans de començar, submergiu les rodanxes d’albergínia en aigua freda i sal durant 1 hora, escorreu-les, eixugueu-les amb un drap de cuina i passeu-les per farina. 
  2. Fregiu-les amb oli ben calent i reserveu-les en un plat amb paper absorbent.
  3. Eixugueu els lloms de bacallà amb un drap de cuina. 
  4. Fregiu-los lleugerament a la mateixa paella que l’albergínia, procurant que quedi en làmines. Escorreu-los i reserveu-los.
  5. Elaboreu una salsa de tomàquet, fent servir l’oli utilitzat per fregir el bacallà i l’albergínia per a daurar l’all, la ceba i els tomàquets durant uns minuts. 
  6. Afegiu-hi sal i pebre.
  7. Munteu els plats de la següent manera: comenceu per una base de rodanxes d’albergínia, el bacallà a sobre, la salsa de tomàquet, les rodanxes d’albergínia de nou, més tomàquet i, per últim, el cibulet i els encenalls de parmesà per a decorar.  

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto