Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Bulliu les làmines de lasanya durant 5 o 10 min amb aigua abundant, un raig d’oli i un polsim de sal. Un cop cuites, estireu-les al damunt d’un drap de cuina per assecar-les.
  2. Sofregiu la ceba en una cassola d’alumini amb una mica de mantega fins que quedi transparent. Seguidament, afegiu-hi els xampinyons i la resta de bolets que prèviament haureu laminat. A continuació, afegiu-hi la mussolina d’ànec i flamegeu-ho tot amb el xerès. Tireu-hi la crema de llet, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i deixeu-ho reduir fins que la crema tingui una consistència espessa.
  3. Munteu la lasanya fent capes primer de beixamel, després de pasta i seguidament de farciment, cobrint novament el farciment amb la pasta i la beixamel. Finalitzeu el plat empolsant el formatge ratllat pel damunt i poseu la lasanya al forn a gratinar fins que el formatge quedi torrat. Podeu guarnir la lasanya amb uns espàrrecs i tomàquets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto