Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu bé les fulles d’espinacs i coeu-les en una cassola amb un dit d’aigua, a foc baix, fins que estiguin tendres. Retireu-les del foc, deixeu-les refredar i piqueu-les.
  2. Peleu els alls i piqueu-los en un morter amb una mica de sal, fins a tenir una pasta.
  3. Escalfeu una cullerada d’oli en una paella i ofegueu-hi l’all picat, 30 s. Afegiu-hi els espinacs escorreguts, remeneu-ho i afegiu-hi la crema de civada. Verifiqueu-ne el punt de sal i ratlleu-hi una mica de nou moscada per sobre. Barregeu-ho bé i reserveu-ho.
  4. Talleu el tofu en sis talls fins i salpebreu-los per tots dos costats.
  5. Escalfeu el forn a 200 ºC.
  6. En una safata, poseu una capa de dos talls fins de tofu i cobriu-los amb una capa de crema d’espinacs. A sobre, col·loqueu-hi dos talls més de tofu i repetiu l’operació fins a tenir tres capes de cada ingredient. Poseu-ho al forn, 15 min.
  7. Talleu el tomàquet a dauets i salpebreu-los.
  8. Traieu la safata del forn i, al moment de servir-ho, escampeu-hi per sobre el tomàquet i unes tires de formatge de cabra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto