Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Punxeu les cireres per la part de sota, lleugerament inclinades, amb els escuradents.
  2. Poseu l’isomalt en pols en un cassó petit a escalfar, a foc suau, remeneu-ho amb una espàtula fins que estigui dissolt i afegiu-hi una punta de colorant vermell.
  3. Submergiu cada cirera en el caramel transparent, traieu-les i deixeu caure l’excés de caramel fins que es cristal·litzi i quedi sec. Les cireres tindran una forma allargada abstracta molt bonica.

MUNTATGE

  1. Traieu els escuradents amb cura.
  2. Serviu les cireres dretes, en un plat ben original.

CONSELL
També ho podeu fer amb maduixes. Unes postres o unes prepostres per acompanyar una copa de cava...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto