Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Punxeu les cireres per la part de sota, lleugerament inclinades, amb els escuradents.
  2. Poseu l’isomalt en pols en un cassó petit a escalfar, a foc suau, remeneu-ho amb una espàtula fins que estigui dissolt i afegiu-hi una punta de colorant vermell.
  3. Submergiu cada cirera en el caramel transparent, traieu-les i deixeu caure l’excés de caramel fins que es cristal·litzi i quedi sec. Les cireres tindran una forma allargada abstracta molt bonica.

MUNTATGE

  1. Traieu els escuradents amb cura.
  2. Serviu les cireres dretes, en un plat ben original.

CONSELL
També ho podeu fer amb maduixes. Unes postres o unes prepostres per acompanyar una copa de cava...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20-22 abr

La carxofa al Prat

La carxofa és la verdura més emblemàtica del Prat i del Baix Llobregat. Té més de cent...

21-22 abr

All Those Food Market 2018

Després de l'edició nadalenca, que va congregar més de 20.000 assistents, el mercat torna al Teatre...

22 abr

II Cuina Lírica

La Fundació Catalunya La Pedrera presenta la segona edició del cicle Cuina Lírica, que vol posar...

05-22 abr

II QuintoTapa

L'Ajuntament de Sant Just Desvern (Baix Llobregat) i l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) organitzen...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto