Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Punxeu les cireres per la part de sota, lleugerament inclinades, amb els escuradents.
  2. Poseu l’isomalt en pols en un cassó petit a escalfar, a foc suau, remeneu-ho amb una espàtula fins que estigui dissolt i afegiu-hi una punta de colorant vermell.
  3. Submergiu cada cirera en el caramel transparent, traieu-les i deixeu caure l’excés de caramel fins que es cristal·litzi i quedi sec. Les cireres tindran una forma allargada abstracta molt bonica.

MUNTATGE

  1. Traieu els escuradents amb cura.
  2. Serviu les cireres dretes, en un plat ben original.

CONSELL
També ho podeu fer amb maduixes. Unes postres o unes prepostres per acompanyar una copa de cava...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto