Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Punxeu les cireres per la part de sota, lleugerament inclinades, amb els escuradents.
  2. Poseu l’isomalt en pols en un cassó petit a escalfar, a foc suau, remeneu-ho amb una espàtula fins que estigui dissolt i afegiu-hi una punta de colorant vermell.
  3. Submergiu cada cirera en el caramel transparent, traieu-les i deixeu caure l’excés de caramel fins que es cristal·litzi i quedi sec. Les cireres tindran una forma allargada abstracta molt bonica.

MUNTATGE

  1. Traieu els escuradents amb cura.
  2. Serviu les cireres dretes, en un plat ben original.

CONSELL
També ho podeu fer amb maduixes. Unes postres o unes prepostres per acompanyar una copa de cava...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto