Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la pasta: poseu la llet i l’aigua al foc amb la mantega, la sal i el sucre. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la farina de cop i remeneu-ho amb força, fins que la pasta sigui molt espessa i es desenganxi del cassó.
  2. Traieu el cassó del foc i continueu-ho remenant perquè la pasta es refredi una mica. Tireu-hi els ous d’un en un, i fora del foc, pasteu-ho amb una espàtula de fusta o amb les varetes arrissades, fins que sigui ben homogènia i compacta. Deixeu reposar la pasta de lioneses una estona perquè agafi cos.
  3. Formeu les lioneses amb una mànega i col·loqueu-les, ben separades, en una llauna de forn amb paper antiadherent.
  4. Coeu-les 40 min a 180 ºc, fins que siguin rosses i inflades, sense obrir el forn.
  5. Un cop fredes, obriu-les i farciu-les amb la nata i el mango a trossets.
  6. Per a l’almívar: escalfeu l’aigua, i quan arrenqui el bull apagueu el foc i introduïu-hi l’alfàbrega. Tapeu el recipient i deixeu-ho reposar 10 min.
  7. Traieu l’alfàbrega del recipient i poseu-hi el sucre. Feu-ho bullir fins a obtenir un almívar dens. Aboqueu-lo al damunt de les lioneses. Serviu-les amb el puré de mango com a salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto