Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la pasta: poseu la llet i l’aigua al foc amb la mantega, la sal i el sucre. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la farina de cop i remeneu-ho amb força, fins que la pasta sigui molt espessa i es desenganxi del cassó.
  2. Traieu el cassó del foc i continueu-ho remenant perquè la pasta es refredi una mica. Tireu-hi els ous d’un en un, i fora del foc, pasteu-ho amb una espàtula de fusta o amb les varetes arrissades, fins que sigui ben homogènia i compacta. Deixeu reposar la pasta de lioneses una estona perquè agafi cos.
  3. Formeu les lioneses amb una mànega i col·loqueu-les, ben separades, en una llauna de forn amb paper antiadherent.
  4. Coeu-les 40 min a 180 ºc, fins que siguin rosses i inflades, sense obrir el forn.
  5. Un cop fredes, obriu-les i farciu-les amb la nata i el mango a trossets.
  6. Per a l’almívar: escalfeu l’aigua, i quan arrenqui el bull apagueu el foc i introduïu-hi l’alfàbrega. Tapeu el recipient i deixeu-ho reposar 10 min.
  7. Traieu l’alfàbrega del recipient i poseu-hi el sucre. Feu-ho bullir fins a obtenir un almívar dens. Aboqueu-lo al damunt de les lioneses. Serviu-les amb el puré de mango com a salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto