Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la pasta: poseu la llet i l’aigua al foc amb la mantega, la sal i el sucre. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la farina de cop i remeneu-ho amb força, fins que la pasta sigui molt espessa i es desenganxi del cassó.
  2. Traieu el cassó del foc i continueu-ho remenant perquè la pasta es refredi una mica. Tireu-hi els ous d’un en un, i fora del foc, pasteu-ho amb una espàtula de fusta o amb les varetes arrissades, fins que sigui ben homogènia i compacta. Deixeu reposar la pasta de lioneses una estona perquè agafi cos.
  3. Formeu les lioneses amb una mànega i col·loqueu-les, ben separades, en una llauna de forn amb paper antiadherent.
  4. Coeu-les 40 min a 180 ºc, fins que siguin rosses i inflades, sense obrir el forn.
  5. Un cop fredes, obriu-les i farciu-les amb la nata i el mango a trossets.
  6. Per a l’almívar: escalfeu l’aigua, i quan arrenqui el bull apagueu el foc i introduïu-hi l’alfàbrega. Tapeu el recipient i deixeu-ho reposar 10 min.
  7. Traieu l’alfàbrega del recipient i poseu-hi el sucre. Feu-ho bullir fins a obtenir un almívar dens. Aboqueu-lo al damunt de les lioneses. Serviu-les amb el puré de mango com a salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto