Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la massa de tempura: barregeu les farines de blat i d’arròs amb l’aigua i l’impulsor fins a obtenir una pasta de textura lleugera. Deixeu-la reposar a la nevera. 
  2. Enfarineu les cues de llagostí amb els 50 g de farina d’arròs i passeu-les per la pasta de tempura. Fregiu-les en una paella 1 min a 170 ºC i retireu-les. Deixeu-les entebeir. Torneu-les a passar per la massa de tempura i fregiu-les fins que quedin cruixents. Retireu-les. 
  3. Poseu una mica d’oli en una paella i ofegueu-hi el gingebre. Afegiu-hi les cues de llagostí fregides i salteu-ho. Aboqueu-hi la mel sense parar de saltar, fins que la massa es comenci a caramel·litzar. Incorporeu-hi el sèsam. Barregeu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto