Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Feu una pasta amb la farina, el llevat i l’aigua.
  2. Pinteu els llagostins amb la mel i el sèsam torrat. Després, passeu-los per la pasta d’arrebossar i demaneu ajuda a un adult per fregir-los en oli calent abundant. Quan els tingueu a punt, reserveu-los.
  3. Per a la vinagreta de xocolata: foneu la xocolata, protegida amb una mica d’oli d’oliva, al microones. Com que és molt poca quantitat, de seguida estarà fosa.
  4. Un cop tingueu la xocolata desfeta, allargueu-la amb una mica més d’oli i de sal.
  5. Renteu bé les fulles de roure i assequeu-les. Talleu el tomàquet a daus i rebutgeu les llavors.
  6. Amaniu l’enciam amb la vinagreta de xocolata i serviu-lo, acompanyant els llagostins.

El consell

Oi que no sabíeu que es pot fer una vinagreta de xocolata? Animeu-vos a provar-la, segur que us encanta! De tota manera, si voleu ser pràctics o no us acaba de convèncer l’opció de la xocolata, simplement podeu amanir el plat amb una mica d’oli bo i sal.

Podeu fer servir aquesta mateixa recepta amb gambes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

XXIV Jornades dels Cítrics d'Alcanar

Del 17 de novembre al 17 de desembre, Alcanar celebra les XXIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina,...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto