Preparació
- Talleu els nabius i les maduixes, petitones, i poseu-ho al fons de les glaçoneres.
- Espremeu les taronges i poseu-ne el suc en una olla. Escalfeu-lo una mica, sense que bulli, i afegiu-hi una cullerada de mel per cada 100 ml (si la fruita és molt madura i dolça, es pot prescindir de la mel o afegir-n’hi menys). Vigileu que la mel no bulli.
- Afegiu-hi l’agar-agar, dissolt en un xic d’aigua freda. Remeneu-ho i deixeu-ho bullir 2 min, fins que la pols es dissolgui. Afegiu-hi el líquid a les glaçoneres i deixeu-ho refredar, a temperatura ambient, i després a la nevera. Uns 30 min a la nevera són suficients, si s’han fet servir les glaçoneres.
- Les llaminadures es poden menjar tal qual o arrebossar-les amb sucre i maduixes liofilitzades polvoritzades (boníssimes).
Aquesta recepta va guanyar l'edició 2012 del Concurs de Receptes Bonpreu-Esclat. Presenta-hi la teva i aquest any guanya tu!