Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu les llavors dels tomàquets i talleu-los a daus. Afegiu-hi l'orenga i una mica de sal, i cobriu-ho amb oli perquè maceri.
  2. Talleu la part més blanca de l'escarola amb les mans i barregeu-la amb els cigrons cuits.
  3. Afegiu-hi el tomàquet i aprofiteu-ne l'oli per amanir.
  4. Talleu la llaminera a daus grossos i coeu-la a la planxa.
  5. Fregiu les fulles més verdes de l'escarola i escorreu-les. Poseu-les sobre paper absorbent i les empolseu amb sucre en pols.
  6. A la base del plat, hi poseu crema balsàmica de Mòdena; a sobre, els daus de llaminera, una mica de flor de sal i les fulles d'escarola fregida.
  7. Acompanyeu-ho amb l'amanida de cigrons i tomàquet. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto