Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la carbassa. Guardeu-ne una mica per fer els xips, i la resta talleu-la a trossos i poseu-la en una cassola tapada amb aigua, sal i les llavors de comí, i deixeu-ho coure 10 min. Tritureu-la i reserveu-la.
  2. D’altra banda, talleu a làmines molt fines els trossos de carbassa que havíeu reservat. Assequeu-les amb paper de cuina i fregiu-les en abundant oli que no estigui gaire calent, ja que les cremaria. Poseu-les sobre paper de cuina perquè absorbeixin tot l’oli sobrer, saleu-les i reserveu-les.
  3. Peleu i talleu els plàtans a daus menuts. Salteu-los en una paella a foc mitjà amb una nou de mantega, sal i pebre, fins que quedin cuits.
  4. Talleu la llaminera a trossos no gaire grossos, salpebreu-los i passeu-los per la paella, a foc fort, amb un rajolí d’oli, procurant que no es cogui gaire l’interior.
  5. Serviu els trossos de llaminera acompanyats del puré de carbassa, els daus de plàtan i els xips de carbassa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: