Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escorxeu la llebre i guardeu-ne el cor, el fetge i la sang.
  2. Talleu-la i reserveu-ne el llom per a una altra elaboració.
  3. Poseu les cuixes, espatlles i el costellam amb el vi negre, la cabeça d'alls partida, les cebes a la juliana i les remolatxes trossejades. (El temps de marinar variarà segons l'edat de la llebre).
  4. Al cap de 2 dies, traieu la llebre i les verdures de la marinada.
  5. Daureu els talls de llebre lleugerament enfarinats en una cassola amb oli.
  6. Afegiu-hi les verdures i, a continuació, el vi de la marinada.
  7. Deixeu que faci xup-xup durant ben bé 4 hores. A continuació infusioneu totes les espècies durant 5 minuts amb el suc de la cocció.
  8. Desosseu la llebre i reserveu-ne la carn. Mulleu aquesta carn amb el suc colat de la cocció. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  9. Escaliveu les cebetes i, un cop cuites, peleu-les i afegiu-les a la salsa. En el moment de servir, i fora del foc, afegiu-hi la sang i la xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: