Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Traieu la pell fosca del llenguado. L’altra pell, més clara, deixeu-la. Traieu-ne les tripes i les espines de la part superior i inferior. Talleu-ne quatre racions, amb l’espina central i tot.
  2. Poseu la mantega a punt de pomada. Barregeu-hi la ratlladura de la llima, el suc de la llima ben colat, porradell picat i un polsim de sal. Reserveu-ho.
  3. Feu una bona brasa. Saleu les supremes de llenguado i coeu-les.
  4. Una vegada cuites, poseu-les al plat i poseu-hi una petita porció de mantega meunière perquè amb la calor de la suprema es desfaci.
  5. Acompanyeu el plat amb uns brots d’enciams amanits amb un polsim de sal grossa en escames i un rajolí d’oli d'oliva verge extra de Koroneiki.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto