Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la pell fosca del llenguado. L’altra pell, més clara, deixeu-la. Traieu-ne les tripes i les espines de la part superior i inferior. Talleu-ne quatre racions, amb l’espina central i tot.
  2. Poseu la mantega a punt de pomada. Barregeu-hi la ratlladura de la llima, el suc de la llima ben colat, porradell picat i un polsim de sal. Reserveu-ho.
  3. Feu una bona brasa. Saleu les supremes de llenguado i coeu-les.
  4. Una vegada cuites, poseu-les al plat i poseu-hi una petita porció de mantega meunière perquè amb la calor de la suprema es desfaci.
  5. Acompanyeu el plat amb uns brots d’enciams amanits amb un polsim de sal grossa en escames i un rajolí d’oli d'oliva verge extra de Koroneiki.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: