Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el pebrot, el carbassó, els espàrrecs i les mongetes a bastons, i el porro a la juliana.
  2. En una paella sense gens d’oli, salteu el pebrot i el porro 2 min.
  3. Escaldeu les altres verdures 1 min en aigua bullent i refredeu-les immediatament en aigua gelada.
  4. Bulliu els pèsols en 250 ml d’aigua i, quan estiguin tendres, tritureu-los molt bé i passeu-los per un colador xinès. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  5. Retireu la pell dels llenguados i separeu els lloms de l’espina central.
  6. Poseu una mica de la verdura barrejada sobre cada llom de llenguado, salpebreu-ho i enrotlleu-ho. Els rotlles es poden lligar amb cordó de cuina.
  7. Coeu els rotlles de llenguado al vapor, uns 5 min.
  8. Serviu-los acompanyats de la cremeta de pèsols i unes verduretes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto