Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el pebrot, el carbassó, els espàrrecs i les mongetes a bastons, i el porro a la juliana.
  2. En una paella sense gens d’oli, salteu el pebrot i el porro 2 min.
  3. Escaldeu les altres verdures 1 min en aigua bullent i refredeu-les immediatament en aigua gelada.
  4. Bulliu els pèsols en 250 ml d’aigua i, quan estiguin tendres, tritureu-los molt bé i passeu-los per un colador xinès. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  5. Retireu la pell dels llenguados i separeu els lloms de l’espina central.
  6. Poseu una mica de la verdura barrejada sobre cada llom de llenguado, salpebreu-ho i enrotlleu-ho. Els rotlles es poden lligar amb cordó de cuina.
  7. Coeu els rotlles de llenguado al vapor, uns 5 min.
  8. Serviu-los acompanyats de la cremeta de pèsols i unes verduretes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto