Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu els pals de citronel·la a rodanxes petites i barregeu-les amb el gingebre tallat a trossos i la llima, amb pela, tallada a quarts. Confiteuho a foc lent amb l’oli, uns minuts.
  2. Incorporeu-hi la llet, poseu-hi una mica de sal i infusioneu-ho 10 min, sense apagar el foc.
  3. Lligueu la salsa amb la farina de blat de moro. Passeu-la per la batedora elèctrica i coleu-la.
  4. Aboqueu la salsa en un sifó de mig litre, introduïu-hi una càpsula d’N20, remeneu-ho i reserveu-ho al bany maria, a un màxim de 65 ºC.
  5. En una paella amb una mica d’oli, marqueu els filets de llenguado salpebrats, per les dues bandes, començant per la pell.
  6. En una cassola amb una mica d’aigua i la mitja llimona, aboqueu les escopinyes, tapeu-les i deixeu-les coure al vapor fins que s’obrin. Traieu-les de la closca.
  7. Muntatge: En un plat fondo, poseu un fons de brots d’espinacs crus, serviu-hi els filets de llenguado a sobre i unes escopinyes al damunt. Afegiu-hi la poma tallada a dauets, amb la pela cap a amunt i l’escuma de citronel·la al costat, i acabeu el plat amb el cibulet picat i, opcionalment, els brots de rave japonès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto