Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu els pals de citronel·la a rodanxes petites i barregeu-les amb el gingebre tallat a trossos i la llima, amb pela, tallada a quarts. Confiteuho a foc lent amb l’oli, uns minuts.
  2. Incorporeu-hi la llet, poseu-hi una mica de sal i infusioneu-ho 10 min, sense apagar el foc.
  3. Lligueu la salsa amb la farina de blat de moro. Passeu-la per la batedora elèctrica i coleu-la.
  4. Aboqueu la salsa en un sifó de mig litre, introduïu-hi una càpsula d’N20, remeneu-ho i reserveu-ho al bany maria, a un màxim de 65 ºC.
  5. En una paella amb una mica d’oli, marqueu els filets de llenguado salpebrats, per les dues bandes, començant per la pell.
  6. En una cassola amb una mica d’aigua i la mitja llimona, aboqueu les escopinyes, tapeu-les i deixeu-les coure al vapor fins que s’obrin. Traieu-les de la closca.
  7. Muntatge: En un plat fondo, poseu un fons de brots d’espinacs crus, serviu-hi els filets de llenguado a sobre i unes escopinyes al damunt. Afegiu-hi la poma tallada a dauets, amb la pela cap a amunt i l’escuma de citronel·la al costat, i acabeu el plat amb el cibulet picat i, opcionalment, els brots de rave japonès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto