Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu els pals de citronel·la a rodanxes petites i barregeu-les amb el gingebre tallat a trossos i la llima, amb pela, tallada a quarts. Confiteuho a foc lent amb l’oli, uns minuts.
  2. Incorporeu-hi la llet, poseu-hi una mica de sal i infusioneu-ho 10 min, sense apagar el foc.
  3. Lligueu la salsa amb la farina de blat de moro. Passeu-la per la batedora elèctrica i coleu-la.
  4. Aboqueu la salsa en un sifó de mig litre, introduïu-hi una càpsula d’N20, remeneu-ho i reserveu-ho al bany maria, a un màxim de 65 ºC.
  5. En una paella amb una mica d’oli, marqueu els filets de llenguado salpebrats, per les dues bandes, començant per la pell.
  6. En una cassola amb una mica d’aigua i la mitja llimona, aboqueu les escopinyes, tapeu-les i deixeu-les coure al vapor fins que s’obrin. Traieu-les de la closca.
  7. Muntatge: En un plat fondo, poseu un fons de brots d’espinacs crus, serviu-hi els filets de llenguado a sobre i unes escopinyes al damunt. Afegiu-hi la poma tallada a dauets, amb la pela cap a amunt i l’escuma de citronel·la al costat, i acabeu el plat amb el cibulet picat i, opcionalment, els brots de rave japonès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto