Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els llenguados i enrotlleu-ne els lloms posant al centre un quart de citronel·la i subjecteu-los amb un escuradents.
  2. Peleu les gambes i conserveu-ne els caps. Amb els caps preparareu la crema de gambes i gingebre. Ofegueu els caps en un cassó amb una nou de mantega, incorporeu-hi una mica de gingebre i la crema de llet i deixeu-ho reduir 5 min. Salpebreu-ho.
  3. Introduïu els llenguados al forn de vapor amb el 100% d’humitat a 90 ºC durant 4 min, i les gambes durant 2 min. Si no teniu forn de vapor, improviseu una cocció al vapor casolana amb una olla amb aigua bullent i un colador al damunt on col·locareu el llenguado. Coeu-ho durant 4 min.
  4. Serviu els llenguados sense l’escuradents, les gambes i la crema dels caps passada pel colador. Ratlleu la llima a sobre dels llenguados i serviu-ho amb un parell d’alls tendres blanquejats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto