Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els llenguados i enrotlleu-ne els lloms posant al centre un quart de citronel·la i subjecteu-los amb un escuradents.
  2. Peleu les gambes i conserveu-ne els caps. Amb els caps preparareu la crema de gambes i gingebre. Ofegueu els caps en un cassó amb una nou de mantega, incorporeu-hi una mica de gingebre i la crema de llet i deixeu-ho reduir 5 min. Salpebreu-ho.
  3. Introduïu els llenguados al forn de vapor amb el 100% d’humitat a 90 ºC durant 4 min, i les gambes durant 2 min. Si no teniu forn de vapor, improviseu una cocció al vapor casolana amb una olla amb aigua bullent i un colador al damunt on col·locareu el llenguado. Coeu-ho durant 4 min.
  4. Serviu els llenguados sense l’escuradents, les gambes i la crema dels caps passada pel colador. Ratlleu la llima a sobre dels llenguados i serviu-ho amb un parell d’alls tendres blanquejats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

30 set

10 anys del cicle A Taula!

L’any 2007 naixia al Poble-sec el projecte de divulgació gastronòmica A taula! Cicle de cultura...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto