Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els llenguados traient-ne les dues pells i les espines de les vores.
  2. Amb un ganivet de fulla prima i ben esmolat, separeu els quatre lloms de cada llenguado.
  3. Tot seguit, amb l’ajuda d’una màquina de tallar embotit, talleu 16 tires de pa ben primes.
  4. Poseu dues tires de costat, pinteu-les amb unes gotes d’oli d’oliva verge extra d'arbequines i poseu-hi un llom de llenguado de la part superior i un de la part inferior, de manera que quedi, una vegada embolicats, com dos farcells de llenguado. Reserveu-ho.
  5. Prepareu el suc de taronja amb les quatre peces i poseu-lo en un cassó al foc a reduir fins que en quedin 100 ml. Tot seguit, apagueu el foc i afegiu-hi l’oli d’oliva verge extra a raig, batent amb un batedor perquè quedi ben emulsionat. Saleu-ho.
  6. Piqueu les fulles de cerfull ben menudes i afegiu-les a la salsa de taronja.
  7. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli d'oliva i coeu-hi amb molta cura els farcells de llenguado. Acabeu-los de coure al forn.
  8. Poseu els dos farcells al plat de servei, el ficoide glacial al costat i un cordó de salsa de taronja.
  9. Acabeu-ho amb unes escames de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto