Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els llenguados traient-ne les dues pells i les espines de les vores.
  2. Amb un ganivet de fulla prima i ben esmolat, separeu els quatre lloms de cada llenguado.
  3. Tot seguit, amb l’ajuda d’una màquina de tallar embotit, talleu 16 tires de pa ben primes.
  4. Poseu dues tires de costat, pinteu-les amb unes gotes d’oli d’oliva verge extra d'arbequines i poseu-hi un llom de llenguado de la part superior i un de la part inferior, de manera que quedi, una vegada embolicats, com dos farcells de llenguado. Reserveu-ho.
  5. Prepareu el suc de taronja amb les quatre peces i poseu-lo en un cassó al foc a reduir fins que en quedin 100 ml. Tot seguit, apagueu el foc i afegiu-hi l’oli d’oliva verge extra a raig, batent amb un batedor perquè quedi ben emulsionat. Saleu-ho.
  6. Piqueu les fulles de cerfull ben menudes i afegiu-les a la salsa de taronja.
  7. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli d'oliva i coeu-hi amb molta cura els farcells de llenguado. Acabeu-los de coure al forn.
  8. Poseu els dos farcells al plat de servei, el ficoide glacial al costat i un cordó de salsa de taronja.
  9. Acabeu-ho amb unes escames de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto