Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu els llagostins. Reserveu-ne els cossos. Daureu els caps i les pells, juntament amb els alls tallats de qualsevol manera i un raig generós d'oli. Comenceu a foc fort.
  2. Quan hagi canviat de color, afegiu-hi la ceba tallada, els tomàquets tallats, la fulla de llorer i la farigola, una mica de sal, i sucre. Abaixeu el foc i deixeu-ho sofregir durant uns 15 min.
  3. Ruixeu-ho amb el conyac i espereu que l'absorbeixi.
  4. Finalment, mulleu-ho amb el brou de peix i trenqueu el bull.
  5. Passeu el conjunt per un colador xinès.
  6. En el brou resultant poseu les llenties, les nous i els cossos dels llagostins.
  7. Deixeu-ho coure uns 5 min, rectifiqueu-ho de sal i pebre i ja es pot servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto