Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. El dia abans poseu en remull les llenties
  2. Peleu la ceba, els alls i la pastanaga. Piqueu la ceba i l'all i talleu la pastanaga a daus petits. Renteu i piqueu el porro, el pebrot verd i l'api.
  3. Talleu la cansalada a trossos regulars. Marqueu-la en una cocota i reserveu-la.
  4. Afegiu un raig d'oli a la cocota i sofregiu-hi la ceba, l'all, el pebrot verd i el porro. Quan la ceba sigui transparent, afegiu-hi la pastanaga i l'api.
  5. Continueu la cocció uns minuts. Afegiu-hi el pebre vermell de la Vera i el tomàquet ratllat. Doneu-li un parell de voltes amb ajuda d'una espàtula de silicona i deixeu que redueixi uns minuts.
  6. Peleu les patates i partiu-les a trossos. Afegiu-les a la cocota juntament amb les llenties i les fulles de llorer. Cobriu-ho tot amb aigua i coeu-ho a foc lent de 45 a 60 min, dependrà de la qualitat del llegum. A mitja cocció, incorporeu-hi la cansalada i el xoriço trossejat. Rectifiqueu el punt de sal al final. Si cal, podeu afegir-hi una mica més d'aigua durant la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto