Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. El dia abans poseu en remull les llenties
  2. Peleu la ceba, els alls i la pastanaga. Piqueu la ceba i l'all i talleu la pastanaga a daus petits. Renteu i piqueu el porro, el pebrot verd i l'api.
  3. Talleu la cansalada a trossos regulars. Marqueu-la en una cocota i reserveu-la.
  4. Afegiu un raig d'oli a la cocota i sofregiu-hi la ceba, l'all, el pebrot verd i el porro. Quan la ceba sigui transparent, afegiu-hi la pastanaga i l'api.
  5. Continueu la cocció uns minuts. Afegiu-hi el pebre vermell de la Vera i el tomàquet ratllat. Doneu-li un parell de voltes amb ajuda d'una espàtula de silicona i deixeu que redueixi uns minuts.
  6. Peleu les patates i partiu-les a trossos. Afegiu-les a la cocota juntament amb les llenties i les fulles de llorer. Cobriu-ho tot amb aigua i coeu-ho a foc lent de 45 a 60 min, dependrà de la qualitat del llegum. A mitja cocció, incorporeu-hi la cansalada i el xoriço trossejat. Rectifiqueu el punt de sal al final. Si cal, podeu afegir-hi una mica més d'aigua durant la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Llegums

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto