Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. El dia abans poseu en remull les llenties
  2. Peleu la ceba, els alls i la pastanaga. Piqueu la ceba i l'all i talleu la pastanaga a daus petits. Renteu i piqueu el porro, el pebrot verd i l'api.
  3. Talleu la cansalada a trossos regulars. Marqueu-la en una cocota i reserveu-la.
  4. Afegiu un raig d'oli a la cocota i sofregiu-hi la ceba, l'all, el pebrot verd i el porro. Quan la ceba sigui transparent, afegiu-hi la pastanaga i l'api.
  5. Continueu la cocció uns minuts. Afegiu-hi el pebre vermell de la Vera i el tomàquet ratllat. Doneu-li un parell de voltes amb ajuda d'una espàtula de silicona i deixeu que redueixi uns minuts.
  6. Peleu les patates i partiu-les a trossos. Afegiu-les a la cocota juntament amb les llenties i les fulles de llorer. Cobriu-ho tot amb aigua i coeu-ho a foc lent de 45 a 60 min, dependrà de la qualitat del llegum. A mitja cocció, incorporeu-hi la cansalada i el xoriço trossejat. Rectifiqueu el punt de sal al final. Si cal, podeu afegir-hi una mica més d'aigua durant la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto