Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Bulliu la llet de cabra amb el romaní i el ginebró trencat. Coleu-ho i afegiu-hi les fulles de gelatina hidratades prèviament amb aigua freda; deixeu-ho quallar a la nevera.
  2. Torreu els pinyons i en calent tritureu-los amb el sucre i l’oli fins que aconseguiu una pasta fina.
  3. Prepareu el pa de pessic. Munteu els ous amb el sucre, barregeu la mantega a punt de pomada amb el praliné de pinyons i barregeu-ho delicadament. Finalment, incorporeu-hi la farina amb delicadesa i els pinyons.
  4. Prepareu un caramel fosc amb el sucre i l’aigua. Escalfeu la nata i afegiu-la amb molt de compte al caramel.
  5. Muntatge: trenqueu la llet de cabra a trossos irregulars i col·loqueu-la al centre del plat. Poseu un quadrat de pa de pessic a sobre de la llet, feu un cordó amb el caramel pel voltant de la llet, i damunt del pa de pessic poseu una bola de gelat de gerds. Acabeu-ho amb quatre pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto