Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Bulliu la llet de cabra amb el romaní i el ginebró trencat. Coleu-ho i afegiu-hi les fulles de gelatina hidratades prèviament amb aigua freda; deixeu-ho quallar a la nevera.
  2. Torreu els pinyons i en calent tritureu-los amb el sucre i l’oli fins que aconseguiu una pasta fina.
  3. Prepareu el pa de pessic. Munteu els ous amb el sucre, barregeu la mantega a punt de pomada amb el praliné de pinyons i barregeu-ho delicadament. Finalment, incorporeu-hi la farina amb delicadesa i els pinyons.
  4. Prepareu un caramel fosc amb el sucre i l’aigua. Escalfeu la nata i afegiu-la amb molt de compte al caramel.
  5. Muntatge: trenqueu la llet de cabra a trossos irregulars i col·loqueu-la al centre del plat. Poseu un quadrat de pa de pessic a sobre de la llet, feu un cordó amb el caramel pel voltant de la llet, i damunt del pa de pessic poseu una bola de gelat de gerds. Acabeu-ho amb quatre pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto