Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Bulliu la llet de cabra amb el romaní i el ginebró trencat. Coleu-ho i afegiu-hi les fulles de gelatina hidratades prèviament amb aigua freda; deixeu-ho quallar a la nevera.
  2. Torreu els pinyons i en calent tritureu-los amb el sucre i l’oli fins que aconseguiu una pasta fina.
  3. Prepareu el pa de pessic. Munteu els ous amb el sucre, barregeu la mantega a punt de pomada amb el praliné de pinyons i barregeu-ho delicadament. Finalment, incorporeu-hi la farina amb delicadesa i els pinyons.
  4. Prepareu un caramel fosc amb el sucre i l’aigua. Escalfeu la nata i afegiu-la amb molt de compte al caramel.
  5. Muntatge: trenqueu la llet de cabra a trossos irregulars i col·loqueu-la al centre del plat. Poseu un quadrat de pa de pessic a sobre de la llet, feu un cordó amb el caramel pel voltant de la llet, i damunt del pa de pessic poseu una bola de gelat de gerds. Acabeu-ho amb quatre pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto