Preparació
- Poseu en el got la llet, la pela de llimona i de taronja i el pal de canyella. Programeu 7 min, 100 ºC, velocitat 1.
- Coleu la llet a través del cistell i reserveu-la en un bol.
- Sense rentar el got, poseu-hi el sucre, la Maizena, la canyella mòlta, la sal i els rovells. Barregeu-ho programant 8 s, velocitat 3.
- Afegiu-hi la llet reservada i programeu 8 s, velocitat 7.
- A continuació, programeu 6 min, 100 ºC, velocitat 4.
- Aboqueu la crema en un motlle quadrat o rectangular, prèviament humitejat amb aigua (ha de quedar d'un gruix d'uns 2 cm).
- Deixeu-ho refredar durant 2 h.
- Un cop freda, talleu quadrats de la grandària desitjada, passeu-los per farina i ou batut i fregiu-los en abundant oli calent.
- Arrebosseu-los amb una barreja de sucre i canyella i serviu-los.
Nota: cal que tingueu en compte la temperatura dels ingredients, ja que si estan freds de la nevera necessiten més temps per quallar. També influeix la grandària dels ous. Si cal podeu posar una mica més de temps.