Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en el got la llet, la pela de llimona i de taronja i el pal de canyella. Programeu 7 min, 100 ºC, velocitat 1. 
  2. Coleu la llet a través del cistell i reserveu-la en un bol.
  3. Sense rentar el got, poseu-hi el sucre, la Maizena, la canyella mòlta, la sal i els rovells. Barregeu-ho programant 8 s, velocitat 3.
  4. Afegiu-hi la llet reservada i programeu 8 s, velocitat 7. 
  5. A continuació, programeu 6 min, 100 ºC, velocitat 4.
  6. Aboqueu la crema en un motlle quadrat o rectangular, prèviament humitejat amb aigua (ha de quedar d'un gruix d'uns 2 cm).
  7. Deixeu-ho refredar durant 2 h.
  8. Un cop freda, talleu quadrats de la grandària desitjada, passeu-los per farina i ou batut i fregiu-los en abundant oli calent.
  9. Arrebosseu-los amb una barreja de sucre i canyella i serviu-los.

Nota: cal que tingueu en compte la temperatura dels ingredients, ja que si estan freds de la nevera necessiten més temps per quallar. També influeix la grandària dels ous. Si cal podeu posar una mica més de temps.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto