Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré de pèsols: piqueu la ceba, el porro i els alls, sofregiu-los i, quan siguin transparents, incorporeu-hi els pèsols i cuineu-ho tot uns minuts. Salpebreu-ho. Quan comenci a bullir, incorporeu-hi el brou, i feu-ho coure 10 min, tapat, a foc mitjà.

  2. Tritureu-ho bé, rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi la mantega. Reserveu-ho.

  3. Saleu el llobarro i feu-lo coure en una paella, començant pel costat de la pell, uns 4 min. Gireu-lo i acabeu-lo de coure.

  4. Mentre es fa el llobarro, cuineu uns xips de trompeta de la mort fregint-les amb oli ben calent.

  5. Serviu el llobarro acompanyat del puré de pèsols, els xips de trompeta de la mort i uns germinats de remolatxa.

  6. Serviu-ho a temperatura ambient i decorat amb una mica de pebre vermell, julivert o porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: