Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la coca: compreu la massa al forn i estireu-la molt fina, que faci 12 x 6 cm, aproximadament. Coeu-la a uns 160 ºC durant 4 min.
  2. Per fer la picada d’olives: talleu les olives a tires, traient-ne el pinyol. Tingueu els pinyons una estona en aigua, entreu-los al forn ben escorreguts (a 160 ºC) fins que quedin una mica daurats. Piqueu l’all al morter amb una mica de pebre. Afegiu-hi oli, el julivert tallat molt petit, les olives ja tallades i els pinyons.
  3. Saleu el llobarro i unteu-lo d’oli. Passeu-lo per la planxa uns 2 min per cada costat. Poseu-lo al forn a 180 ºC durant uns 4 min.
  4. Muntatge: al centre del plat poseu-hi la coca amb quatre pètals de tomàquet confitat. Al costat, el tall de llobarro i, per sobre dels tomàquets, l’oli i les olives.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: