Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer l’oli de menta, talleu les fulles de menta a tires i poseu-les en un cassó amb oli d’oliva. Deixeu-les en un lloc tebi durant 30 min perquè l’oli absorbeixi el sabor de la menta, sense que arribi a coure.
  2. Poseu una olla al foc amb aigua i sal. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els llobregants i feu-los bullir 3 min. Refredeu-los en aigua i gel. Un cop freds, separeu-ne el cap. Peleu la cua i les pinces amb cura i talleu la cua per la meitat. Emboliqueu-ne cada meitat amb una llesca de cansalada ibèrica.
  3. Talleu la punta de les mongetes fines. Poseu una olla al foc amb aigua i sal. Quan arrenqui el bull, poseu-hi les mongetes i deixeu-les-hi coure 3 min. Han de quedar grenyals. Refredeu-les amb aigua i gel i escorreu-les perquè quedin ben eixutes.
  4. Coeu en una paella les cues de llobregant embolicades de cansalada. Quan estiguin cruixents, reserveu-ho calent.
  5. A la mateixa paella, poseu-hi ràpidament les mongetes i les pinces de llobregant. Salteu-ho vivament i corregiu-ho de sal.
  6. Emplateu les mongetes al centre del plat, les pinces i mig llobregant al damunt, i amaniu-ho amb un cordó d'oli de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto