Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer l’oli de menta, talleu les fulles de menta a tires i poseu-les en un cassó amb oli d’oliva. Deixeu-les en un lloc tebi durant 30 min perquè l’oli absorbeixi el sabor de la menta, sense que arribi a coure.
  2. Poseu una olla al foc amb aigua i sal. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els llobregants i feu-los bullir 3 min. Refredeu-los en aigua i gel. Un cop freds, separeu-ne el cap. Peleu la cua i les pinces amb cura i talleu la cua per la meitat. Emboliqueu-ne cada meitat amb una llesca de cansalada ibèrica.
  3. Talleu la punta de les mongetes fines. Poseu una olla al foc amb aigua i sal. Quan arrenqui el bull, poseu-hi les mongetes i deixeu-les-hi coure 3 min. Han de quedar grenyals. Refredeu-les amb aigua i gel i escorreu-les perquè quedin ben eixutes.
  4. Coeu en una paella les cues de llobregant embolicades de cansalada. Quan estiguin cruixents, reserveu-ho calent.
  5. A la mateixa paella, poseu-hi ràpidament les mongetes i les pinces de llobregant. Salteu-ho vivament i corregiu-ho de sal.
  6. Emplateu les mongetes al centre del plat, les pinces i mig llobregant al damunt, i amaniu-ho amb un cordó d'oli de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto