Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Saleu el llom i, amb l’ajuda d’un adult, enrossiu-lo en una cassola, a foc fort, amb un raig d’oli. Ha de quedar ben segellat per fora.
  2. Amb molta cura de no cremar-vos, aboqueu-hi el suc de la pinya i 750 ml d’aigua. Feu-ho coure lentament, 1 h.
  3. Traieu el llom de la cassola i talleu-lo a talls fins. Poseu-lo en una safata de forn, cobriu-lo amb la salsa que ha quedat a la cassola i les dues cullerades de mel. Per sobre, poseu-hi la pinya tallada.
  4. Poseu la safata al forn, a 200 ºC, fins que la pinya quedi caramel·litzada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto