Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Agafeu un cassó amb aigua, poseu-lo al foc amb sal i unes gotes de vinagre i escalfeu els ous de guatlla amb l’aigua molt calenta uns 30 s; seguidament, refredeu-los amb aigua i gel.
  2. En un altre pot amb aigua i sal escaldeu les cebes tendres, lleugerament, i refredeu-les amb aigua i gel.
  3. Munteu dos daus grossos de salmó fumat al centre del plat i a continuació hi poseu les cebes tendres, els ous de guatlla, els cogombres tallats a làmines, les tàperes senceres i els ous de salmó.
  4. Tot seguit, amaniu-ho generosament amb l’oli d’oliva verge i les herbes fresques, i, opcionalment, amb flors. És aconsellable acompanyar-ho amb unes torrades acabades de fer.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto