Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb un raig d’oli d’oliva ofegueu a foc lent la ceba tendra i el porro tallats a rodanxes fines.
  2. Un cop la verdura s’estovi, afegiu-hi els lloms de lluç, el gingebre trossejat, les fulles de llima tallades a la juliana, la branca d’herba llimona i la llet de coco.
  3. Deixeu-ho coure a foc lent 5-6 min, fins que el lluç es cogui.
  4. Serviu-ho en plats de sopa, corregiune el punt de sal i pebre i empolsineu-ho amb el xili tallat a rodanxes fines.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: