Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Espremeu la llimona, coleu-ne el suc i poseu-ne dues cullerades a la batedora. Afegiu-hi una cullerada de mostassa i els filets d’anxova. Treballeu-ho, poseu-ho en un bol i afegiu-hi, de mica en mica, quatre cullerades d’oli d’oliva, mentre ho bateu amb l’enganyamarits (batedora de clares). Rectifiqueu-ho, si cal, de sal i pebre negre.
  2. Poseu a marinar els filets de lluç, escorreguts i secs, 2 h, tot girant-los de tant en tant.
  3. Torneu a escórrer els filets (millor, una mica enfarinats) i fregiu-los en oli ben calent, 2-3 min per cada costat.
  4. Presenteu-los regats amb la marinada que ha quedat i acompanyats de guarnició (opcional).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: