Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Estireu la massa amb un corró fins que tingui un gruix de 0,5 cm, aproximadament. Recordeu que heu d'enfarinar la superfície de treball i la massa si no voleu que s'hi enganxi.
  2. Amb un ganivet, retalleu a la massa ninots en forma de llufa. Reserveu-los sobre un paper sulfurat o Sil-Pad (una placa de silicona especial per cuinar) col·locats sobre una safata per anar a forn.
  3. Prepareu la glaça reial: bateu el sucre amb la clara i la llimona fins que tinguis una pasta ben blanca i cremosa.
  4. Amb la glaça reial pinteu la part superior de les llufes. Empolseu-hi les ametlles per sobre.
  5. Coeu les llufes al forn a 220 ºC, fins que la glaça reial estigui torrada, la massa hagi pujat i estigui ben rossa (uns 10-14 min). Serviu-les fredes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: