Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al consomé: poseu tots els ingredients en fred i bulliu-los 12 h a foc suau. Reserveu-ho.
  2. Per al farciment: piqueu finament amb un ganivet els bolets i l’escalunya. Treieu-li la pell a la botifarra i passeu-la per la picadora. En una paella amb oli calent, salteu l’escalunya, afegiu-hi els bolets, lligueu-ho amb la botifarra i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Poseu-ho dins d’una mànega de pastisseria.
  3. Bulliu, escorreu i talleu per la meitat els macarrons. Farciu-los amb la mànega.
  4. Daureu el fetge en una paella i a continuació passeu-lo al forn 3 min a 170 ºC. Deixeu-lo refredar i talleu-lo.
  5. Repartiu les làmines d’ou de reig al mig del plat. Poseu-hi al damunt una làmina de fetge, escalunya picada i cebollí. Marqueu els macarrons en una planxa ben calenta perquè semblin al dente i col·loqueu-los en el plat. Ratlleu el parmesà i coroneu el conjunt amb una mica de tomàquet en pols i repartiu el consomé ben calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto