Preparació
- Per al consomé: poseu tots els ingredients en fred i bulliu-los 12 h a foc suau. Reserveu-ho.
- Per al farciment: piqueu finament amb un ganivet els bolets i l’escalunya. Treieu-li la pell a la botifarra i passeu-la per la picadora. En una paella amb oli calent, salteu l’escalunya, afegiu-hi els bolets, lligueu-ho amb la botifarra i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Poseu-ho dins d’una mànega de pastisseria.
- Bulliu, escorreu i talleu per la meitat els macarrons. Farciu-los amb la mànega.
- Daureu el fetge en una paella i a continuació passeu-lo al forn 3 min a 170 ºC. Deixeu-lo refredar i talleu-lo.
- Repartiu les làmines d’ou de reig al mig del plat. Poseu-hi al damunt una làmina de fetge, escalunya picada i cebollí. Marqueu els macarrons en una planxa ben calenta perquè semblin al dente i col·loqueu-los en el plat. Ratlleu el parmesà i coroneu el conjunt amb una mica de tomàquet en pols i repartiu el consomé ben calent.