Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al consomé: poseu tots els ingredients en fred i bulliu-los 12 h a foc suau. Reserveu-ho.
  2. Per al farciment: piqueu finament amb un ganivet els bolets i l’escalunya. Treieu-li la pell a la botifarra i passeu-la per la picadora. En una paella amb oli calent, salteu l’escalunya, afegiu-hi els bolets, lligueu-ho amb la botifarra i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Poseu-ho dins d’una mànega de pastisseria.
  3. Bulliu, escorreu i talleu per la meitat els macarrons. Farciu-los amb la mànega.
  4. Daureu el fetge en una paella i a continuació passeu-lo al forn 3 min a 170 ºC. Deixeu-lo refredar i talleu-lo.
  5. Repartiu les làmines d’ou de reig al mig del plat. Poseu-hi al damunt una làmina de fetge, escalunya picada i cebollí. Marqueu els macarrons en una planxa ben calenta perquè semblin al dente i col·loqueu-los en el plat. Ratlleu el parmesà i coroneu el conjunt amb una mica de tomàquet en pols i repartiu el consomé ben calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto