Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per a la maionesa de porradell: renteu i talleu menut el porradell. En un vas de batedora, poseu l’ou, la mica de sal, les gotes de suc de llimona i l’oli d’oliva. Si cal, demaneu ajuda a un adult per batre-ho tot. Bateu-ho sense moure el braç de la batedora, fins que agafi cos de maionesa. Poseu-hi el porradell tallat i tritureu-lo. Reserveu-lo.
  2. Tasteu el punt de sal del bacallà i, si encara el trobeu molt salat, deixeu-lo 2 h en remull.
  3. Per als macarrons: peleu i piqueu la ceba i l’all. Sofregiu-ho en una cassola on hi càpiguen els macarrons, amb un bon raig d’oli, a foc lent, uns 5 min. Afegiu-hi els tomàquets ratllats i una culleradeta de sucre, i coeu-ho lentament. Poseu-hi una culleradeta d’orenga. Deixeu que el conjunt es confiti ben bé 10 min.
  4. Poseu-hi el bacallà i feu-ho coure uns minuts.
  5. En una olla gran amb aigua bullent, coeu els macarrons seguint les indicacions del paquet. En tot cas, no més de 10 min.
  6. Escorreu els macarrons i passeu-los a la cassola on hi ha el sofregit. Remeneu-ho una mica i acompanyeu-ho amb la maionesa de porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Arròs i pasta

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto