Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per a la maionesa de porradell: renteu i talleu menut el porradell. En un vas de batedora, poseu l’ou, la mica de sal, les gotes de suc de llimona i l’oli d’oliva. Si cal, demaneu ajuda a un adult per batre-ho tot. Bateu-ho sense moure el braç de la batedora, fins que agafi cos de maionesa. Poseu-hi el porradell tallat i tritureu-lo. Reserveu-lo.
  2. Tasteu el punt de sal del bacallà i, si encara el trobeu molt salat, deixeu-lo 2 h en remull.
  3. Per als macarrons: peleu i piqueu la ceba i l’all. Sofregiu-ho en una cassola on hi càpiguen els macarrons, amb un bon raig d’oli, a foc lent, uns 5 min. Afegiu-hi els tomàquets ratllats i una culleradeta de sucre, i coeu-ho lentament. Poseu-hi una culleradeta d’orenga. Deixeu que el conjunt es confiti ben bé 10 min.
  4. Poseu-hi el bacallà i feu-ho coure uns minuts.
  5. En una olla gran amb aigua bullent, coeu els macarrons seguint les indicacions del paquet. En tot cas, no més de 10 min.
  6. Escorreu els macarrons i passeu-los a la cassola on hi ha el sofregit. Remeneu-ho una mica i acompanyeu-ho amb la maionesa de porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto