Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba. Amb l’ajut d’un adult, sofregiu-ls en una paella gran, on hi càpiguen bé els macarrons, amb un bon raig d’oli, a foc lent, uns 5 min.
  2. Peleu i piqueu l’all i afegiu-lo a la ceba. Coeu-ho 2 min.
  3. Ompliu una olla gran amb aigua i, quan arrenqui el bull, escaldeu-hi el bròquil a bocinets, 2 min. Afegiu-lo a la ceba sofregida.
  4. Aboqueu-hi el formatge d’untar i barregeu-ho tot bé.
  5. A la mateixa olla d’escaldar el bròquil, bulliu els macarrons, uns 10 min. Coleu-los i poseu-los directament a la paella, amb el bròquil, la ceba i el formatge.
  6. Remeneu-ho perquè s’amalgamin bé tots els ingredients. Acabeu-ho amb el pernil talladet i les làmines de parmesà i serviu-ho immediatament.

El consell

Pots preparar aquesta recepta amb un altre tipus de pasta o fer-la amb altres verduretes. Pastanagues, carbassó, pèsols, tomàquets cherry... La pasta combina la mar de bé amb tota mena de verdures!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto