Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un adult, piqueu la ceba i els grans d’all. També els podeu fer filetejats.
  2. Sofregiu-los lentament en una cassola, amb un bon raig d’oli.
  3. Talleu el xoriço ben menut. Afegiu-lo al sofregit i deixeu que suï una mica.
  4. Amb molta cura, poseu-hi el tomàquet triturat, un pessic de sal i el sucre. Tapeu la cassola i feu-ho coure, lentament, ben bé 30 min.
  5. Bulliu els macarrons en una olla gran amb aigua i sal, uns 10 min. 
  6. Quan hagi passat el temps de cocció i els macarrons estiguin a punt, demaneu a un adult que us ajudi a escorre’ls i barregeu-los amb la salsa.
  7. Per acabar, només us queda emplatar-los i afegir-hi formatge al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto