Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la fruita i, amb l’ajuda d’un estri de cuina apropiat, feu boletes de kiwi, de préssec, de mango, de meló, de pinya o de la fruita que hàgiu triat per a la macedònia. 
  2. Podeu servir l’amanida de fruites dins de la pela d’una de les fruites exòtiques. Si no voleu comprar quatre peces idèntiques de fruita només per aprofitar-ne la pela, podeu fer servir la de les que tingueu; en aquest cas, podríeu presentar dues macedònies dins de la pela de la pitahaya i les altres dues a la del mango. 
  3. Talleu la fruita en dos i buideu-ne la polpa amb una cullera, amb molta cura de no trencar-ne la pela. En el cas del mango, l’operació encara és més delicada, ja que té un pinyol força gros. 
  4. Ompliu el recipient improvisat amb boletes de fruita, fruites del bosc i flors de gardènia i saüc. 
  5. Tritureu vuit flors de passionera amb el suc de taronja i banyeu-hi la macedònia. Decoreu-ho amb una flor de passionera a cada amanida. 

CONSELL

Podeu preparar la macedònia amb antelació i reservar-la ben fresca, a la nevera, però també podeu passar els ingredients per la batedora i prendre la macedònia com un suc exòtic. En aquest cas, afegiu-hi entre 18 i 20 flors de passionera i coleu-ho abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto