Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la fruita i, amb l’ajuda d’un estri de cuina apropiat, feu boletes de kiwi, de préssec, de mango, de meló, de pinya o de la fruita que hàgiu triat per a la macedònia. 
  2. Podeu servir l’amanida de fruites dins de la pela d’una de les fruites exòtiques. Si no voleu comprar quatre peces idèntiques de fruita només per aprofitar-ne la pela, podeu fer servir la de les que tingueu; en aquest cas, podríeu presentar dues macedònies dins de la pela de la pitahaya i les altres dues a la del mango. 
  3. Talleu la fruita en dos i buideu-ne la polpa amb una cullera, amb molta cura de no trencar-ne la pela. En el cas del mango, l’operació encara és més delicada, ja que té un pinyol força gros. 
  4. Ompliu el recipient improvisat amb boletes de fruita, fruites del bosc i flors de gardènia i saüc. 
  5. Tritureu vuit flors de passionera amb el suc de taronja i banyeu-hi la macedònia. Decoreu-ho amb una flor de passionera a cada amanida. 

CONSELL

Podeu preparar la macedònia amb antelació i reservar-la ben fresca, a la nevera, però també podeu passar els ingredients per la batedora i prendre la macedònia com un suc exòtic. En aquest cas, afegiu-hi entre 18 i 20 flors de passionera i coleu-ho abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21-22 oct

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto