Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Mesreu 1/2 l d'aigua freda. Buideu la gelatina en pols en un bol, i del 1/2 l d'aigua freda traieu-ne una tasseta per dissoldre la gelatina.
  2. Aboqueu la resta de l'aigua en un cassó i porteu-la a ebullició. Retireu-la del foc i aboqueu-la en el bol amb la gelatina ja dissolata. Remeneu-ho bé.
  3. Afegiu al bol les dues bossetes d'infusió i l'edulcorant i deixeu-ho reposar una estoneta. Mentrestant, renteu la meitat de les maduixes, talleu-les a rodanxes i empolseu-les amb una mica d'edulcorant per deixar-les plorar.
  4. Quan la infusió estigui llesta, amb l'ajuda d'un cullerot distribuïu una mica del líquid a cada motlle, afegiu-hi les maduixes tallades, i poseu-los al congelador perquè quallin més ràpidament, durant uns 20 min. Quan hagi quallat, afegiu-hi la resta de la gelatina i deixeu-ho reposar uns 10 min al congelador.
  5. Ara, col·loqueu els gots a la nevera fins que acabin de solidificar-se. Quan ja estigui ben sòlid, aboqueu cada motlle en un plat amb l'ajuda d'un ganivet i decoreu-ho amb unes maduixes fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: