Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Foneu la mantega i reserveu-la. 
  2. Munteu els ous amb la mel, que quedi sabaiona (una crema escumosa). 
  3. Barregeu tots els ingredients secs. 
  4. Escalfeu la llet amb la mantega que heu reservat, deixeu-ho a 50 ºC. 
  5. Afegiu-hi la part d’ingredients secs tamisats a la sabaiona i, finalment, la llet i la mantega. 
  6. Poseu-ho en una mànega de pastisseria de plàstic tancada i deixeu-ho reposar 12 h a la nevera. 
  7. Coeu-ho al forn uns 5 min, a 190 ºC, en motlles de minimagdalenes. 

CONSELL: aquestes magdalenes es poden menjar soles o per acompanyar un te o un cafè, o per complementar unes postres amb gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto