Consells de cuina La Vanguardia

Dia 20, dia de cita amb la convocatòria del blog al plat. En aquesta ocasió la Mercè ens proposa escollir una recepta del blog Caprofiti, que escriu la Gemma, amb qui ens coneixem de fa anys. Jo m’he decidit per aquestes magdalenes tan petites i tan bones.

Feia dies que no cuinava magdalenes a casa. Així que quan vaig llegir la recepta vaig pensar que em venia molt de gust de fer-la. Les meves no tenen perles de xocolata ni aquests papers tan bonics, però han volat igualment

Preparació

  1. Bateu el sucre amb l’ou, amb la batedora elèctrica. Afegiu-hi la llet, l’oli i la sal. Incorporeu-hi la farina i el llevat tamisats.
  2. Ompliu els papers de magdalena i coeu-les 5 min a 200 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto