Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les cebes i les pastanagues. Traieu l’arrel del porro. Talleu totes les verdures fent-ne rodelles de mida similar.
  2. Poseu la carcassa i les verdures en una plàtera i rostiu-ho al forn fins que la carcassa sigui ben torrada i les verdures, cuites. Fet això, poseu la carcassa en una olla amb les verdures i traieu-ne el greix.
  3. Tireu-hi el porto i l’aigua freda i feu-ho bullir a foc suau fins que us quedin uns 400 ml. Aneu retirant el greix a mesura que vagi sortint a la superfície. Us ha de quedar un brou reduït, gustós i de color marró fosc. Refredeu-lo. Aquesta operació es pot fer amb antelació.
  4. Salpebreu els magrets. Poseu-los en una paella per la part del greix perquè es vagi fonent i quedi la crosta daurada. Aquesta operació acostuma a tardar uns 7 o 8 min a foc ben suau.
  5. Peleu els grans de raïm, talleu-los per la meitat i traieu-ne les granes.
  6. Quan el greix del magret estigui ben daurat, gireu la carn i poseu-la al forn a uns 160 ºC durant uns 3 min, fins que el magret s’acabi de coure.
  7. Una vegada cuit -ha de quedar rosat-, traieu el magret de la paella i retireu-ne el greix. Poseu la paella al foc amb el brou d’ànec i deixeu-lo reduir un parell de minuts amb el raïm.
  8. Talleu els magrets i disposeu-los al plat.
  9. Amb la salsa ben calenta i reduïda, poseu-hi un trosset de mantega i bateu-la suaument amb una vareta, sense que es trenqui el raïm. Afineu el punt de sal i serviu-ho ràpidament abans que es refredi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto