Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Agafeu la poma i traieu-ne el cor. A continuació, talleu-la per la meitat, en làmines fines i empolseu-hi per sobre canyella i farina. Fregiu-la en una paella amb una mica d’oli.
  2. En una paella a part, coeu el magret per la part del greix 5 min i per l’altra banda 2 min. En acabat, talleu-lo en làmines molt fines.
  3. Per a la salsa: poseu tots els ingredients excepte la mantega en una cassola i bulliu-los a foc regular fins a aconseguir una reducció en la qual només us quedi una tercera part del volum original. Un cop heu feta la reducció, afegiu-hi la mantega a poc a poc, remeneu-ho constantment fins que us quedi una salsa espessa i brillant.
  4. Muntatge: poseu els talls de magret al voltant del plat. Distribuïu la poma per sobre del magret formant una corona. I, al mig, col·loqueu-hi els gerds. Poseu un fil de salsa al voltant de la poma i per sobre dels gerds. Finalment, saleu el magret amb sal de Maldon.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto